Hydroabrázió

A hydroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat, aminek hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere - folyamatai. Legfőbb előnye, hogy minden évszakban végezhető!
A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeiben. A peeling mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a bőrre felvitt vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szaru lemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigén felvevő képessége megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.
A rendkívül alapos és mélyre ható peelinget követően kerül sor a bőr hidratálására és táplálására. A kezelőfejet megfordítva a nemesacél „spatula” mintegy felfekszik a bőrfelszínre, így, az ultrahang hatására lehetővé válik a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeiben.
A kezelés akár alkalmanként, akár kúraszerűen elvégezhető. Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást. Kúraszerűen alkalmazva lehetőséget nyújt hiperkeratózis, seborrhoea, egyenetlen bőrfelszín eredményes kezelésére.
Végeredmény: tiszta, egyenletes bőrfelszín.
A kezelés számos előnye közül egyik a gyengéd, ám rendkívül eredményes hatásmód. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok nem hámlaszthatók drasztikusan, pl. savakkal. Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen. A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a hydroabrázio a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható módszer a bőrfunkciók javítására.

Kinek ajánlott a hydroabrázios kezelés?
- Szeborreás bőrök kezelése
- gyulladásra hajlamos és érzékeny bőr kezelése
- Sápadt, fakó, száraz bőr kezelése
- Napfény által károsodott bőr kezelése (hiperkeratinizáció)

Mikor nem alkalmazható a hydroabrázios kezelés?
- Daganatos megbetegedések
- Terhesség
- Lázas állapot
- Protézis a kezelt terület alatt
- Csontritkulás
- Szívinfarktus
- Vérzés, vérzéshajlam esetén alkalmazását kerülni kell
- Pacemaker közelében nem

A kezelés menete:
letisztítás, vízsugaras hámlasztás, nyugtató/tápláló pakolás, hidratálás

A kezelés ára 4100 Ft

A kezelés időtartama kb.:50'