Savas hámlasztás

A bőr legfelső rétegében elöregedett, elhalt hámsejtek vannak, melyek természetes módon leválnak, helyükre újak lépnek. Ez a hámlás a bőr természetes megújulási folyamata, mely annyira finom és lassú, hogy szinte észre sem veszünk. A bőr hámlasztása segíti a bőr fokozatos megújulását.
Főleg télen és tavasszal szükséges a mélyhámlasztó kúra, mely jelen esetben gyógyír lehet a fakó, sápadt, fáradt, seborreás bőrnek.

A savas hámlasztás eltávolítja az elhalt felületi hámsejteket, valamint segíti a rugalmas rostok képződését. A kezelés eredményeként ránctalanabb, üde, sugárzóbb bőrfelszínt és szerkezetet kapunk.
Mi történik a savas hámlasztás során ?
A gyümölcssavak, vagyis az alfa-hidroxi-savak, mint például a tejsav, a glikolsav - nem csak hogy oldják a szarusejtek közti kötőanyagot, de a mélyebb rétegekbe is kifejtik jótékony hatásukat, mivel a felszíni hámoldás után behatolnak a sejtek közötti réseken át egészen a szaruréteg aljáig, ahol serkentik a sejtosztódást, így elősegítik a bőr regenerálódását.
A gyümölcssavas kezeléseket leginkább kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképzés folyamata 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése kb. 1 hónapot vesz igénybe.

A következő esetekben ajánlom a GLYCOPURE kíméletes hámlasztást:
- Finom ráncok elsimítása
- Bőr feszesítése
- Tág pórusok összehúzása
- Puhább, simább, rugalmasabb bőr elérése
- Tónusfokozás és a bőr textúrájának javítása
- Arcon új bőrfelület kialakítása és felfrissítése
- Felszínes hegek elsimítása, pattanásos bőr kezelése
- Napfénykárosodott bőr minőségének javítása
- Bőr pigmentációinak, pl: májfolt, szeplők halványítása

A kezelést kúra szerűen ajánlom:
( 6 - 8 alkalommal heti-1 x )

1 kezelés ára: 5800 Ft
1 Kúra 6 -8 kezelésből áll.

Egy kezelés időtartama kb. 50'